SEO

Hjem 9 SEO

SEO er vigtigt, da trafik er lig med meromsætning

SEO
skaber 
resultater

!

Søgemaskineoptimering er en effektiv og billig salgsmotor

  • SEO øger synligheden på Google
  • Bedre placeringer giver flere kunder
  • Vi tilbyder sparring og rådgivning
  • Månedlig rapportering

BLIV FUNDET MED SEO

SEO handler om, at det skal være let at finde, hvad man søger. Hver dag er der i Danmark tusindvis af søgninger på Google. Og selvfølgelig betyder det noget, hvilke søgeresultater, der ligger øverst. 

Når privatpersoner såvel som virksomheder søger efter ”tømrer”, ”murer”, ”mad ud af huset”, ”iPhone cover” eller andre produkter/ydelser, klikker de oftest på de øverste søgeresultater. Det gælder derfor om at være synlig dér, når tusindvis af købeklare forbrugere dagligt søger på lige netop dét, som din virksomhed lever af at sælge.

Søgemaskineoptimering er en effektiv og billig salgsmotor

Når man arbejder med SEO og gode placeringer i Google, gør man sig synlig og attraktiv for folk, der selv efterspørger et givent produkt eller en bestemt serviceydelse. Det betyder, at de er væsentligt længere i købsprocessen end folk, som tilfældigt falder over en annonce i en avis. De står rent faktisk og mangler din ekspertise eller dit produkt!

Kort og godt: Søger en forbruger på ”tømrer” eller ”tagrenovering” i sit lokalområde, har vedkommende med al sandsynlighed allerede besluttet sig for at hyre en tømrer til det pågældende stykke arbejde. Ligger din virksomhed i toppen af søgeresultaterne, får I flere kunder. Ganske enkelt!

Sparring – så du får den rigtige løsning for dig

Merehjemmeside vurderer altid den enkelte situation, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Vi hjælper dig med at finde de søgeord, dine kunder bruger – og vi kommer med vores anbefalinger. Også hvis vi i nogle tilfælde ikke finder det nyttigt at fokusere specifikt på søgeord. Det kan være i tilfælde, hvor vi ved, at mange kæmper om de samme forbrugere i det samme område. Her vil det i nogle tilfælde være smartere at annoncere med Google Ads.

se hvad andre har fået ud af at annoncere hos Merehjemmeside her

v

Hurtig respons

Vi garanterer hurtig og effektiv respons på alle dine henvendelser, så du kan føle dig tryg og godt hjulpet i alle aspekter af dit samarbejde med os.

Erfarent team

Vores team har mange års erfaring fra store aktører i mediebranchen og har stærke kompetencer inden for design, tekst, fotografi og digital markedsføring. Vi er klar til at hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.

Konkurrencedygtig pris

En ny hjemmeside behøver ikke koste spidsen af en jetjager! Vi tilbyder yderst favorable priser for både hjemmeside, hosting og markedsføring.

Samlet løsning

Vi hjælper med en komplet løsning, hvor du ikke behøver tænke på noget. Vi tager hånd om fotografering, tekstforfatning, hosting, vedligeholdelse og markedsføring. 

Kom i gang med SEO i dag, og øg din synlighed på Google

Sådan arbejder vi

 Vi sørger for, at du ikke behøver at tænke på noget – og vi opererer med fuld gennemsigtighed. 

01. MØDE MED DIG

Vi tager et møde med dig, hvor vi gennemgår dine ideer og behov for hjemmeside og markedsføring. Vi kommer gerne ud til din virksomhed, så det er nemt for dig. 

02. UDVIKLING

Så går vi i gang med at bygge din hjemmeside og sætte din markedsføring op. Vores tekstforfatter tager en snak med dig ift. tekster, og vores fotograf kommer på besøg, hvis du skal have taget nye billeder.

R

03. OVERLEVERING

Når din hjemmeside er færdig, kontakter vi dig. 
Vi kan sammen kigge på de sidste detaljer, eller du kan gennemgå siden selv. Ved overleveringen sørger vi for, at du er helt tilfreds med resultatet og tryg ved den videre drift og markedsføring. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør Merehjemmeside anderledes som et webbureau i København?

Hos Merehjemmeside fokuserer vi på din succes online. Vi tilbyder skræddersyede design, responsivitet for den bedste kundeoplevelse, konkurrencedygtige priser, og vi går den ekstra mil for at sikre din fulde tilfredshed.

Hvilken erfaring har teamet hos Merehjemmeside?

Vores webbureau har mange års erfaring inden for design og markedsføring. Vi er specialiseret inden for hver vores område og arbejder dagligt på at optimere online tilstedeværelse for vores kunder.

Hvordan sikrer I min tilfredshed ved overlevering af hjemmesiden?

Ved overlevering gennemgår vi sammen de sidste detaljer, og vi sørger for, at du er helt tilfreds med resultatet og tryg ved den videre drift og markedsføring.

Hvordan inddrager I mig i udviklingsprocessen?

Vi indleder med et møde for at gennemgå dine ideer og behov. Vores tekstforfatter og fotograf vil også samarbejde med dig for at sikre, at indholdet repræsenterer din virksomhed bedst muligt.

Hvor hurtigt kan jeg forvente, at min nye hjemmeside er klar?

Vi prioriterer hurtig og effektiv levering af din nye hjemmeside og markedsføringsløsning, så du hurtigt kan komme online og tiltrække kunder.

Tilbyder I hosting og drift af hjemmesiden?

Ja, vi tager os af alt fra design til hosting og drift af din side, så du kan fokusere på din virksomhed.