Google Ads

Hjem 9 Google Ads

Annoncering, så du får flere relevante kunder i butikken

Direkte
henvendelser
via Google!

!

Gennemsigtighed og overblik

  • Flere kunder med Google Ads
  • Kunder med bedst dækningsgrad
  • Overlad annoncering til os
  • Månedlig rapportering

Få de rigtige henvendelser med Google Ads

Med annoncering via Google Ads får du flere relevante kunder til at henvende sig til dig. Helt konkret kommer din annonce til at fremgå øverst (eller nederst) i din kundes søgeresultatet på Google.

Google Ads foregår som en auktion, hvor man hele tiden byder på annoncepladsen. Derfor er der forskellige priser alt efter udbud og efterspørgsel. Men du bestemmer selvfølgelig selv, hvor meget du vil betale for et klik fra en potentiel kunde.

Gennemsigtighed og overblik

Google Ads er ikke helt let at gå i gang med, hvis man aldrig har prøvet det før. Men fortvivl ikke.

Merehjemmeside sætter det hele op for dig, så du får mere trafik til din hjemmeside

Vi sætter annonceringen op på din pc og med dit eget kreditkort. På den måde er der intet fordyrende mellemled eller hokus pokus i priserne på dine annoncer.

Vi viser dig, hvordan du selv følger med i resultaterne, hvordan du ændrer dit annoncebudget, hvordan du sætter en annonce på standby, osv. Du får et klart overblik over, hvor mange der klikker på din annonce – og hvor meget et klik koster. På den måde har du selv foden på speederen og hænderne på rattet.

Du kan overlade al annoncering til os

Hvis din tid er for værdifuld til at bruge på annoncering, kan du selvfølgelig også overlade det helt til os. Det betyder, at vi overvåger, hvor effektive dine annoncer er. Vi forpligter os til at holde øje med og justere dine kampagner, så du hele tiden får de bedste resultater til den laveste pris.

Se hvad andre har fået ud ad google annoncering hos Merehjemmeside her 

v

Hurtig respons

Vi garanterer hurtig og effektiv respons på alle dine henvendelser, så du kan føle dig tryg og godt hjulpet i alle aspekter af dit samarbejde med os.

Erfarent team

Vores team har mange års erfaring fra store aktører i mediebranchen og har stærke kompetencer inden for design, tekst, fotografi og digital markedsføring. Vi er klar til at hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.

Konkurrencedygtig pris

En ny hjemmeside behøver ikke koste spidsen af en jetjager! Vi tilbyder yderst favorable priser for både website, hosting og markedsføring.

Samlet løsning

Vi hjælper med en komplet løsning, hvor du ikke behøver tænke på noget. Vi tager hånd om fotografering, tekstforfatning, hosting, vedligeholdelse og markedsføring. 

Kom i gang med Google Ads i dag, og få flere relevante kundehenvendelser

Sådan arbejder vi

 Vi sørger for, at du ikke behøver at tænke på noget – og vi opererer med fuld gennemsigtighed. 

01. MØDE MED DIG

Vi tager et møde med dig, hvor vi gennemgår dine ideer og behov for hjemmeside og markedsføring. Vi kommer gerne ud til din virksomhed, så det er nemt for dig. 

02. UDVIKLING

Så går vi i gang med at bygge din hjemmeside og sætte din markedsføring op. Vores tekstforfatter tager en snak med dig ift. tekster, og vores fotograf kommer på besøg, hvis du skal have taget nye billeder.

R

03. OVERLEVERING

Når din hjemmeside er færdig, kontakter vi dig. 
Vi kan sammen kigge på de sidste detaljer, eller du kan gennemgå siden selv. Ved overleveringen sørger vi for, at du er helt tilfreds med resultatet og tryg ved den videre drift og markedsføring. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør Merehjemmeside anderledes som et webbureau i København?

Hos Merehjemmeside fokuserer vi på din succes online. Vi tilbyder skræddersyede design, responsivitet for den bedste kundeoplevelse, konkurrencedygtige priser, og vi går den ekstra mil for at sikre din fulde tilfredshed.

Hvilken erfaring har teamet hos Merehjemmeside?

Vores webbureau har mange års erfaring inden for design og markedsføring. Vi er specialiseret inden for hver vores område og arbejder dagligt på at optimere online tilstedeværelse for vores kunder.

Hvordan sikrer I min tilfredshed ved overlevering af hjemmesiden?

Ved overlevering gennemgår vi sammen de sidste detaljer, og vi sørger for, at du er helt tilfreds med resultatet og tryg ved den videre drift og markedsføring.

Hvordan inddrager I mig i udviklingsprocessen?

Vi indleder med et møde for at gennemgå dine ideer og behov. Vores tekstforfatter og fotograf vil også samarbejde med dig for at sikre, at indholdet repræsenterer din virksomhed bedst muligt.

Hvor hurtigt kan jeg forvente, at min nye hjemmeside er klar?

Vi prioriterer hurtig og effektiv levering af din nye hjemmeside og markedsføringsløsning, så du hurtigt kan komme online og tiltrække kunder.

Tilbyder I hosting og drift af hjemmesiden?

Ja, vi tager os af alt fra design til hosting og drift af din side, så du kan fokusere på din virksomhed.