Hjemmeside

Hjem 9 Hjemmeside

Vi har gjort det nemt for dig

Få en
konverteringsfokuseret
Hjemmeside!..

!

Vi laver hjemmesider, der konverterer!

  • Færdig hjemmeside med det hele.
  • Hosting, drift og vedligeholdelse.
  • Klar til markedsføring.
  • Responsivt design.

Få en fuldt færdig og velfungerende hjemmeside

Din hjemmeside viser din virksomhed udadtil. Men hvorfor ikke gå skridtet videre? Med det rigtige design kan hjemmesiden konvertere dine besøgende til betalende kunder. MereHjemmeside har fokus på både design og konvertering, når vi skræddersyr din nye hjemmeside til dig.

MereHjemmeside bruger udelukkende moderne responsivt layout. Hvis din hjemmeside ikke fungerer på kundernes præmisser, så er de væk i løbet af nul komma fem. Et responsivt layout betyder, at kunderne får en god oplevelse af dit site via deres mobil eller tablet.

Færdig hjemmeside med det hele

Med vores løsning får du en fuldt færdig og velfungerende hjemmeside. Ved vores første møde giver vi dig god sparring og masser af inspiration, så du finder et udtryk, du godt kan lide. Vi laver et layout, som passer til dine ønsker og til dit eksisterende visuelle udtryk, såsom logo.

Derudover sørger vi for, at du får tekst og billeder, som præsenterer din virksomhed optimalt. Du bliver kontaktet af en tekstforfatter, som sætter de rette ord på dit budskab. Desuden sender vi en fotograf ud til dig, hvis du mangler professionelle billeder til din hjemmeside.

Hvis du allerede har tekst og billeder, kan vi også tage udgangspunkt i det, du har.

Hosting, drift og vedligeholdelse

Når vi har overleveret din færdige hjemmeside til dig, kan du selv stå for drift og vedligeholdelse – eller du kan overlade det til os. Vi påtager os gerne – til konkurrencedygtige priser – at holde din side opdateret og løbende tilføje dine ændringer til tekst og billeder.

Markedsføring

En hjemmeside er ikke altid nok i sig selv. Det afgørende er trafikken til siden og konvertering på siden. MereHjemmeside har fokus på, at du får dit ønskede udbytte af din hjemmeside. Det kan være trafik, konvertering, flere emails eller flere opkald, eller kvalificering af leads, så de mest relevante kunder kontakter dig. Vi tilbyder dig den perfekte sammensætning af hjemmeside og online annoncering, så du når dine mål – uden at det koster en bondegård.

v

Hurtig respons

“Vi garanterer hurtig og effektiv respons på alle dine henvendelser, så du kan føle dig tryg og godt hjulpet i alle aspekter af dit samarbejde med os.”

Erfarent team

Vores team har mange års erfaring fra store aktører i mediebranchen og har stærke kompetencer inden for design, tekst, fotografi og digital markedsføring. Vi er klar til at hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.

Konkurrencedygtig pris

En ny hjemmeside behøver ikke koste spidsen af en jetjager! Vi tilbyder yderst favorable priser for både website, hosting og markedsføring.

Samlet løsning

Vi hjælper med en komplet løsning, hvor du ikke behøver tænke på noget. Vi tager hånd om fotografering, tekstforfatning, hosting, vedligeholdelse og markedsføring. 

Sådan arbejder vi

 Vi sørger for, at du ikke behøver at tænke på noget – og vi opererer med fuld gennemsigtighed. 

01. MØDE MED DIG

Vi tager et møde med dig, hvor vi gennemgår dine ideer og behov for hjemmeside og markedsføring. Vi kommer gerne ud til din virksomhed, så det er nemt for dig. 

02. UDVIKLING

Så går vi igang med at bygge din hjememside og sætte din markedsføring op. Vores tekstforfatter tager en snak med dig ift. tekster og vores fotograf kommer på besøg, hvis du skal have taget nye billeder.

R

03. OVERLEVERING

Når din hjemmeside er færdig, kontakter vi dig. 
Vi kan sammen kigge på de sidste detaljer, eller du kan gennemgå siden selv. Ved overleveringen sørger vi for, at du er helt tilfreds med resultatet og tryg ved den videre drift og markedsføring.