GOOGLE MY BUSINESS

Hjem 9 GOOGLE MY BUSINESS

Vi sætter din Google My Business op – helt gratis!

Et forspring
i
visninger..

!

Gratis virksomhedsprofil på Google

  • Flot præsentation på Google
  • Bedre synlighed i geografiske søgninger
  • Mulighed for aktiv brug af profilen
  • Fordele som at holde kontakt med kunderne nemt og enkelt, opdatere med seneste nyt og svare på anmeldelser og spørgsmål

Virksomhedsprofil på Google i tilgift til din hjemmeside

Med Google My Business kan du få en gratis virksomhedsprofil på Google. Og når Merehjemmeside laver din nye hjemmeside, så tilbyder vi som en ekstra ydelse at sætte virksomhedsprofilen op for dig – også ganske gratis! 

Virksomhedsprofilen præsenterer din virksomhed flot på Google, når potentielle kunder søger på dit virksomhedsnavn. Din virksomhed fremstår i højre side med billeder, Google Maps, åbningstider, kontaktoplysninger og selvfølgelig link til din hjemmeside. På den måde kan du allerede her skille dig ud på en positiv måde og tiltrække flere kunder. 

Et forspring i visninger 

Derudover er det en fordel, at Googles maskineri har et godt kendskab til din side. Det giver automatisk en bedre visning på Google, f.eks. i geografiske søgninger, hvor resultaterne vises på et kort – i forhold til hvis du ingen virksomhedsprofil har. Det sker, fordi Googles forskellige tjenester – Maps, My Business og Ads – selvfølgelig snakker sammen. 

Mere eller mindre aktiv profil

Når virksomhedsprofilen er sat korrekt op, kan du vælge at bruge den mere eller mindre aktivt. Alene dét, at den er sat op, gør en forskel. Men du kan ydermere bruge profilen som platform for nyheder og tilbud, så du giver flere gode grunde til at besøge din hjemmeside. De potentielle kunder kan stille spørgsmål – og du kan svare på anmeldelser og kommentarer. Profilen kan give dig indsigt i, hvem der søger efter din virksomhed, hvilke billeder de kan lide, og om de foretrækker at ringe eller klikke videre til din hjemmeside. 

v

Hurtig respons

Vi garanterer hurtig og effektiv respons på alle dine henvendelser, så du kan føle dig tryg og godt hjulpet i alle aspekter af dit samarbejde med os.

Erfarent team

Vores team har mange års erfaring fra store aktører i mediebranchen og har stærke kompetencer inden for design, tekst, fotografi og digital markedsføring. Vi er klar til at hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.

Konkurrencedygtig pris

En ny hjemmeside behøver ikke koste spidsen af en jetjager! Vi tilbyder yderst favorable priser for både hjemmeside, hosting og markedsføring.

Samlet løsning

Vi hjælper med en komplet løsning, hvor du ikke behøver tænke på noget. Vi tager hånd om fotografering, tekstforfatning, hosting, vedligeholdelse og markedsføring. 

Lad os hjælpe med at øge din synlighed på Google

Sådan arbejder vi

 Vi sørger for, at du ikke behøver at tænke på noget – og vi opererer med fuld gennemsigtighed. 

01. MØDE MED DIG

Vi tager et møde med dig, hvor vi gennemgår dine ideer og behov for hjemmeside og markedsføring. Vi kommer gerne ud til din virksomhed, så det er nemt for dig. 

02. UDVIKLING

Så går vi i gang med at bygge din hjemmeside og sætte din markedsføring op. Vores tekstforfatter tager en snak med dig ift. tekster, og vores fotograf kommer på besøg, hvis du skal have taget nye billeder.

R

03. OVERLEVERING

Når din hjemmeside er færdig, kontakter vi dig. 
Vi kan sammen kigge på de sidste detaljer, eller du kan gennemgå siden selv. Ved overleveringen sørger vi for, at du er helt tilfreds med resultatet og tryg ved den videre drift og markedsføring. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør Merehjemmeside anderledes som et webbureau i København?

Hos Merehjemmeside fokuserer vi på din succes online. Vi tilbyder skræddersyede design, responsivitet for den bedste kundeoplevelse, konkurrencedygtige priser, og vi går den ekstra mil for at sikre din fulde tilfredshed.

Hvilken erfaring har teamet hos Merehjemmeside?

Vores webbureau har mange års erfaring inden for design og markedsføring. Vi er specialiseret inden for hver vores område og arbejder dagligt på at optimere online tilstedeværelse for vores kunder.

Hvordan sikrer I min tilfredshed ved overlevering af hjemmesiden?

Ved overlevering gennemgår vi sammen de sidste detaljer, og vi sørger for, at du er helt tilfreds med resultatet og tryg ved den videre drift og markedsføring.

Hvordan inddrager I mig i udviklingsprocessen?

Vi indleder med et møde for at gennemgå dine ideer og behov. Vores tekstforfatter og fotograf vil også samarbejde med dig for at sikre, at indholdet repræsenterer din virksomhed bedst muligt.

Hvor hurtigt kan jeg forvente, at min nye hjemmeside er klar?

Vi prioriterer hurtig og effektiv levering af din nye hjemmeside og markedsføringsløsning, så du hurtigt kan komme online og tiltrække kunder.

Tilbyder I hosting og drift af hjemmesiden?

Ja, vi tager os af alt fra design til hosting og drift af din side, så du kan fokusere på din virksomhed.